Qui som

.

 

Benvolguts associats/ des,

Jo sóc pagès, sóc de masia, d'El Pla del Penedès. A casa hem sigut viticultors des de fa moltes generacions, les hem vist de tots colors com tots nosaltres que ens dediquem a aquest conreu tan bonic i ancestral de cuidar la vinya. Sabem el que val viure de la terra però també la satisfacció que et pot donar, per això tenim aquesta empenta que ens fa persistir en el nostre dia a dia, millorant contínuament en la cura d'aquest conreu buscant la màxima qualitat i així ha de ser.

L'Associació va néixer per la necessitat de donar servei als viticultors. Penso que ho fem bé, estem al costat del viticultor assessorant-lo en tot allò que el pugui afectar en el dia a dia, actualment el ventall de serveis és molt ampli.

Però ara ens toca defensar la nostra dignitat i la dels viticultors aconseguint que el preu del nostre treball no es mal vengui. Per això defensarem uns preus dignes en tots els llocs, DO CAVA, DO PENEDES, etc... allà a on puguem fer arribar la nostra veu. No volem ser tan sols els jardiners del nostre estimat Penedès. Volem viure del nostre treball amb dignitat.

No en tingueu cap dubte que tant les persones que m'acompanyen en la Junta com jo mateix, estem i estarem al vostre costat en totes aquelles situacions que ens afectin com a viticultors.

També dir-vos que necessitem que vosaltres també us impliqueu en aquesta lluita, que ajudeu a fer arribar la nostra veu, les nostres opinions als companys i a totes aquelles situacions en les quals puguem aixecar-la. No podem estar callats davant situacions en què ens volen fer difícil el nostre treball. Nosaltres millorarem sempre en qualitat però que no ens demanin més burocràcia inútil. Companys, han de saber que no tenim por de dir el que cal quan els problemes afloren. Això és molt important.

Res més, agrair-vos la vostra confiança, i tant l'equip humà de l'Associació com jo mateix, estem al vostre servei per tot allò que necessiteu i estigui a les nostres mans.

Moltes gràcies.

Santiago Vallès i Cerdà
President